Centre Cultural  Sant Josep

Enllaços

 • Biopol és un clúster biomèdic i biotecnològic d'institucions sanitàries, d'entitats generadores de coneixement, de centres de recerca i d'empreses del sector de ciències de la vida i de la salut, en un entorn físic format per l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL); l'Hospital UNIVERSITARI de Bellvitge; l'Institut Català d'Oncologia (ICO); el Campus Ciències de la Salut de Bellvitge de la UB i el futur Parc Científic de la Salut BioPol, en el qual s'ubicaran les empreses, dins el terme municipal de l'Hospitalet de Llobregat..  
 • Museu de la Ciencia de l’Obra Social de la Fundació La Caixa. Exposicions permanents: El Mur Geològic , El Bosc Inundat , La Sala de la Matèria , Planetari , La Plaça de la Ciència , Clik i Flash , Planetari Bombolla . Tambe: exposicions, conferències, activitats familiars, etc..  
 • Presta un servei continuat i flexible al sistema espanyol de ciència-tecnologia-empresa.
  Uns dels principals objectius de la FECYT és donar suport a la difusió, la comunicació i la divulgció dels resultats de les activitats d'investigació científica i desenvolupament tecnològic que es generen a les universitats de l'estat i als centres i organismes públics d'investigació.
  El Ministerio de Educación y Ciencia, a través de la FECYT  i la seva convocatòria d'ajuts per a la financiació d'activitats de cultura científica promou la creació d'unitats de cultura científica a totes les universitats i centres d'investigació, arreu de l'estat..  
 • La Fundación Redes para la Ciencia es una organització sense ànim de lucre, amb l’objectiu de tractar d’impulsar dins dels piazos de parla hispana, la irrupció del pensament científic a la cultura popular i la difusió a nivell individual educatiu i empresariañ de l’aprenentatge social i emocional..  
 • Global Talent és una plataforma digital posada en marxa per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) amb el recolzament del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya (DIUE). Amb un format de diari digital, Global Talent és la primera gran iniciativa divulgadora de la ciència emmarcada en l’esperit del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació (PNRI)..  
 • "Quèquicom" té la voluntat de dotar els espectadors dels coneixements bàsics per entendre la natura i els aspectes cientificotècnics d'aquesta societat i, alhora, per facilitar la comunicació dels científics amb els ciutadans. En definitiva, "Quèquicom" pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i com a eina per viure més bé..  
 • Les “unidades de cultura científica”, actuen com a mitjanceres entre els centres d’ I+D i la societat, amb l’objectiu d’estimular la curiositat pel món de la ciència i la tecnología entre els joves i de dotar al públic més adult de mecanismos més propers i accesibles, que despertin el seu interès i l’ajudin a introduir-se en aquestes matèries..  
 • Una web sobre astronomia , en català, i que s’actualitza diariament. Univers Quark també organitza activitats educatives, xerrades. Univers Quark també t’acosta l’observació dels astres del cosmos amb els seus telescopis de gran qualitat, tots motoritzats i robotitzats..  
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 337 06 12 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat