• Estic a: 
 • Centre Cultural Sant Josep
 • Entitats

Entitats

 • L’Associació per al foment de la màgia Actitud W242

  Veure imatge de L’Associació per al foment de la màgia Actitud W242 (nova finestra)

  “L’Associació per al foment de la màgia Actitud W242” és una entitat sense ànim de lucre que té com a fins principals recuperar, estudiar i difondre el patrimoni artístic i cultural de la màgia en totes les seves modalitats i de la cartomagia en particular.

  Amb aquesta finalitat l’associació promou l’organització d’activitats culturals, recreatives, formatives i de convivència entre els seus membres amb la voluntat de promoure l’intercanvi de coneixement, així com, generar-ne de nou.

  L’associació té dos grans blocs d’activitat: la formació, ja sigui formal o informalment. I el disseny, producció i realització d’espectacles en qualsevol format imaginable. Les diferents accions que actualment desenvolupa son: Curs d’iniciació a la màgia amb cartes, Club de màgia, Trobades MIC (Millorar Intercanviant Coneixement) i la producció de diferents espectacles.

  Som una associació petita, única i amb un segell diferencial.

  Ens pots conèixer a www.actitudw242.com o contacta amb nosaltres a través de l’adreça: info@actitudw242.com

 • Gospel’Hearts

  Veure imatge de Gospel’Hearts (nova finestra)

  Som un grup que ens apassiona cantar però sobretot, ens apassiona el Gospel. L’octubre del 2006 es va iniciar el grup batejat sota el nom de Gospel’Hearts per identificar l’únic cor popular de Gospel de la ciutat.

  Actualment, som una associació musical de més de 25 integrants que assagem cada dilluns de 20.00 a 22.00h al C.C. Sant Josep de l’Hospitalet sota la direcció de l'Alba Pérez acompanyada de guitarra i caixó.

  Ara però, necessitem més gent com tu, gent del barri, o de més lluny, de totes les edats sense coneixements musicals previs però amb moltes ganes de cantar i passar-ho bé. Viu els ritmes i la posada en escena de grans temes musicals versionats en Gospel!

  Principalment fem concerts de ciutat i altres peticions més directes com actes benèfics o esdeveniments d’associacions culturals i altres entitats, etc.

  Per més informació  envieu un email a grupgospelhearts@gmail.com.

  També us podeu adreçar directament un dilluns al CC Sant Josep, de 20 a 22h (hora d’assaig) i proveu l’experiència amb nosaltres.

 • Associació KUBS Divulgació

  Veure imatge de logo Associació KUBS Divulgació (nova finestra)

  KUBS DIVULGACIÓ és una associació creada per un grup de professionals provinents de diferents disciplines amb més de 12 anys d’experiència, unides per inquietuds comunes. L’entitat sorgeix de la necessitat d’apropar Ciència i Cultura a tot tipus de públic mitjançant activitats diverses, que volen ser de caire divulgatiu, atractiu i participatiu. Alhora es volen promoure valors de respecte vers la diversitat cultural, l’equitat de gènere i la sostenibilitat mediambiental.

  COM TREBALLEM?

  • OFERINT tallers, cursos, monogràfics, conferències i exposicions que prioritzen una participació dinàmica i continuada per a afavorir l’aprehensió i assimilació de conceptes a partir de l’experiència.
  • CREANT materials pedagògics adients per a cada temàtica tractada, adaptats a l’edat del grup al qual estiguin adreçats.
  • FOMENTANT la motivació, l’interès i la curiositat envers qualsevol tipus de coneixement científic i cultural.
  • ESTIMULANT la reflexió crítica en relació amb el món que ens envolta.

  QUÈ FEM?

  KUBS EDUCATIUS Adreçats a públic de 3 a 18 anys i públic familiar. Ens divertim observant, experimentant, reflexionant i deduint!

  KUBS DE CIÈNCIA I CULTURA Adreçats a públic adult. Perquè no només els infants poden experimentar i divertir-se aprenent!!

  TEMÀTIQUES DELS KUBS EDUCATIUS I DELS KUBS DE CIÈNCIA I CULTURA:
  les activitats inclouen un ampli ventall de temàtiques entre les que destaquen evolució humana, arqueologia, anatomia humana, etnologies australiana, amazònica i asiàtica, història de les ciències naturals, medi ambient, genètica, astronomia o física.

  KUBS DE LLEURE Adreçats a públic adult i familiar. Gaudeix del teu temps lliure i apropa’t a noves maneres de fer!!

  info@kubs.es
  www.kubs.es
  www.facebook.com/kubsdivulgacio
  tel.625 856 649

 • Club  d'Escacs  Torreblanca

  Veure imatge de Club  d'Escacs  Torreblanca (nova finestra)

  El  Club  d'Escacs  Torreblanca  és  una  entitat  de  recent  creació: Octubre 2014, fundada per un grup d'amics amb  les  mateixes  inquietuds  i  amants  del  joc dels escacs.

  El  seu  objectiu  és difondre el joc dels escacs  en la població de L´Hospitalet. A  més,  el club s'ha fundat amb la il·lusió de fer un homenatge  a  est  esport  i  a  la ciutat (el nom del club té doble significat:  a més  de ser una “peça d'escacs”, era  l'hospital  de  pobres  que existia  en la població, el qual  li va donar  el  nom  a  Hospitalet  i  era  conegut  com  “Hospital de  la Torreblanca”).

  Activitats:  Campionats de Catalunya  per  Equips,  Trofeus Socials, Campionats  comarcals,  Ràpides,  Escola  d'escacs  per a nens i adults, Actes públics, Cinema, etc.

  Si t'agrada els escacs o vols aprendre a jugar, anima't  i veuen a conèixer-nos:

 • Associació Catalana d'Afectats de Fibromiàlgia (ACAF)

  Cuadre d'alfons borrellVeure imatge de cuadre (nova finestra)

  Som una associació sense ànim de lucre, legalment constituïda a l'empara de l'article 22 de la Constitució.

  Les nostres activitats són regulades d'acord amb la Llei 4/2008 (Llibre Tercer del Codi Civil de Catalunya) i d'acord amb els nostres estatuts. L'ACAF està inscrita en el registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya amb el número 29.605 de la secció 1a del Registre de Barcelona.

  L'associació fou fundada i està formada per persones afectades de fibromiàlgia, síndrome de fatiga crònica i/o sensibilitat química múltiple, per bé que, actualment, també comptem amb un bon nombre de persones no afectades que col·laboren amb nosaltres en l'assoliment dels fins de l'entitat.

 • Necronomicon's

  Veure imatge de Necronomicon's (nova finestra)

  Som una associació sense ànim de lucre, creada amb l'objectiu de difondre i promoure els jocs de rol i l'activitat lúdica. Mitjançant aquesta activitat, la nostra entitat busca facilitar la relació interpersonal. Si vols jugar a rol, vine a veure'ns!

  • Adreça: Centre Cultural Sant Josep . Av. Isabel la Catòlica, 32, 08901 L'Hospitalet de Llobregat.
  • Telèfon: 93 403 20 99 web: www.necronomicons.com
  • Email: clubnecronomicons@gmail.com
  • Horari inf: divendres, de 20 a 22 hores.

  Seccions: rol, jocs de taula, Battletech, rol en viu i wargames.

  Activitats més importants: Jornades Necrocón, dies temàtics (rol i cinema), rols en viu i tallers de pintat de figures i d'iniciació al rol.

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat