• INFORMACIÓ I ACTIVITATS AMB MOTIU DE LA COVID19

  Com  ja sabeu  des de l'11 de març les activitats al Centre Cultural han estat suspeses per motiu de l'estat d'alarma amb motiu de la covid-19.
  L'equip del Centre Cultural Sant Josep està en mode teletreball i des del programa Pessics de Ciència hem pensat que us seria d'utilitat tenir informació sobre el coronavirus SARS-Cov-2 i també oferir-vos activitats alternatives per a anar passant el confinament el millor possible.

  És per això que hem afegit els enllaços: "Jo em quedo a casa", "Informació Covid-19" i "Conferències Pessics" a la pàgina de Pessics de Ciència.
  http://pessicsdciencia.blogspot.com/

  Cada dia anirem afegint alguna entrada nova.

  Esperem que tot això us sigui d'utilitat i aviat ens retrobem presencialment.

  L'equip del Centre Cultural Sant Josep


 • Veure imatge de Mesures preventives pel coronavirus (nova finestra)

  Mesures preventives pel coronavirus

  Es suspenen les activitats
  Les vuit biblioteques, l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts, els Centres Culturals, Torre Barrina, Museu de L'Hospitalet, Centre d’Art Tecla Sala i Fundació Arranz-Bravo.

  Aquesta situació també afecta les programacions de música i escena, amb la suspensió dels espectacles del Teatre Joventut i l’Auditori Barradas. Els dos equipaments intentaran reprogramar les activitats quan es normalitzi la situació.
No hi ha informació disponible
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat