Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimecres, 2 de juny, 19h

Conferència: Una mirada a l'estat ecològic del riu Llobregat

Pessics de Ciència

Com està el riu Llobregat? Com nosaltres, els ecosistemes aquàtics també tenen el seu estat de salut. Avaluar l’estat ecològic d’un riu és mesurar el seu estat de salut general, veure com és l’aigua, els hàbitats, l’entorn i, sobretot, estudiar com s’hi troben els organismes que hi viuen.

Dimecres, 19 de maig, a les 19 h

Conferència: Biodiversitat marina: que és i per què és tan important per als humans?

Pessics de Ciència

La Terra és realment un planeta oceà. A la terra, la vida existeix en una capa relativament petita que comença uns metres per sota de la superfície del sòl i s'estén fins a les parts superiors dels arbres. Però a l'oceà, la vida floreix des de la superfície fins al fons del mar, a més de 10.000 metres. A causa d'això, els oceans contenen el 99% de l'espai vital del planeta i la biodiversitat marina és vital per a la salut de les persones i del nostre planeta.

Dissabte, 24 d'abril, de 10 a 13:30h

Parc de la Ciència 2021

Pessics de Ciència, Auditori Barradas i Biblioteques de L'Hospitalet

Aquest any tornarem a gaudir de la ciència al Parc de la Ciència dins la programació de Festes de Primavera.

El Parc de la Ciència pretén acostar a la ciutadania el coneixement científic i tècnic d’una forma fàcil i lúdica, sense renunciar a la transmissió de valors i de continguts científics i tecnològics, col·laborant en l’alfabetització científic-tècnica i en el foment de les vocacions, especialment en les nenes i joves.

Dimecres, 14 d'abril, a les 19 h

Conferència en streaming: NÜWA: Com expandir-nos pel Sistema Solar sense deixar-hi la pell

Pessics de Ciència

La ciència i la ficció fa temps que imaginen futurs en els que la humanitat habita la Lluna, Mart i d'altres mons del Sistema Solar. En el present, molts treballem per desenvolupar les tecnologies necessàries per aconseguir-ho, però els aspectes socioeconòmics estan encara molt poc estudiats.

del dilluns 19 d'abril al dilluns 14 de juny, de 19 a 21 h

Taller virtual de restauració i reciclatge de mobles

Vols  donar  una  nova  vida  als  teus  mobles?  En  aquest  taller  aprendrem  a  restaurar  mobles  utilitzant diferents tècniques. Dóna-li  un aire nou a casa teva!

Places completes

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat