Centre Cultural  Sant Josep

Recomanem

 • Documentals: Global Talent.  

  Veure imatge de Documentals: Global Talent (nova finestra)
  Global Talent és una plataforma digital posada en marxa per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) amb el recolzament del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya (DIUE). Amb un format de diari digital, Global Talent és la primera gran iniciativa divulgadora de la ciència emmarcada en l’esperit del Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació (PNRI). 
  més informació:
  .  
 • Llibres: Una breve historia de casi todo..  

  Veure imatge de Llibres: Una breve historia de casi todo. (nova finestra)
  Títol original: A Short History of Nearly Everything.

  Bill Bryson aborda un seguit de temàtiques de diferents camps, com ara la física, la química, astronomia, cosmología, geologia, etc.. i les explica d’una manera entenedora i divertida. L’autor intenta entendre que va passar entre el Big Bang , l’aparició de la civilització, fins els postres dies.

  Autor: Bill Bryson
  Títol: Una breve historia de casi todo.
  Editorial RBA.
  Barcelona, 2005.
  .  
 • Exposicions: Museu de Ciències Naturals de Barcelona.  

  Veure imatge de Exposicions: Museu de Ciències Naturals de Barcelona (nova finestra)
  El Museu de Ciències Naturals de Barcelona reuneix les col•leccions de zoologia i de geologia al parc de la Ciutadella i les de botànica al Jardí Botànic de Montjuïc.
  El Museu treballa principalment per avançar en el coneixement i la conservació de la diversitat natural de Catalunya i del seu entorn proper, així com per promoure l'aprenentatge i la descoberta del món natural entre els ciutadans. Amb la seva activitat també vol transmetre valors ètics de respecte per la natura i estimular el debat informat sobre els temes candents i els problemes ambientals que preocupen la societat.
  Parc de la Ciutadella . 08003 Barcelona – tel. 93 256 22 00 – e-mail: museuciencies@bcn.cat
  Horaris: Dimarts a divendres de 10 a 18 h. Dissabtes, diumenges i festius de 10 a 20 h.
  + informació.  
 • Documentals: Quèquicom.  

  Veure imatge de Documentals: Quèquicom (nova finestra)
  "Quèquicom" té la voluntat de dotar els espectadors dels coneixements bàsics per entendre la natura i els aspectes cientificotècnics d'aquesta societat i, alhora, per facilitar la comunicació dels científics amb els ciutadans. En definitiva, "Quèquicom" pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i com a eina per viure més bé.
  + informació.  
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 337 06 12 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat