19/11/2018

Exposició: Enigmes dels orígens

Veure imatge de  Exposició: Enigmes dels orígens (nova finestra)
Del 8 de novembre de 2018, al 6 de gener de 2019
Inauguració: dijous, 8 de novembre, a les 19.30 h
MUSEU DE L’HOSPITALET - Casa Espanya


Al llarg de quatre blocs temàtics, la mostra ens presenta els orígens de l'univers, la vida, la humanitat i el llenguatge. Tot articulat mitjançant un discurs amè però curós, on importa molt més el «com sabem el que sabem?» que el «què sabem?». No ho oblidem... en ciència és tan o més important el camí que el resultat.
Cadascun dels blocs compta amb una original introducció: un relat en format de còmic sobre un fet puntual de la història de la ciència. Això no només revaloritza el paper del còmic com a eina divulgadora, sinó que reivindica la vessant més humana i social de la ciència: paleontòlogues, astrònoms, biòlogues, etc.
I no marxarem sense trobar, dins de cada bloc, una pregunta suggeridora: què ens queda per saber?.
Les científiques i científics de casa nostra segueixen treballant per cercar la resposta a nous interrogants sobre els orígens; uns enigmes que han volgut compartir amb nosaltres. El visitant, per suposat, també podrà formular les seves pròpies preguntes.

L’exposició és fruit de la col·laboració entre el Museu de L’Hospitalet i Pessics de Ciència.

Amb el suport de la Diputació de Barcelona

Més informació: Enigmes dels orígens
  Museu de L'Hospitalet
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat