13/10/2022

TRÈVOL'H. Festival de màgia de prop de L'Hospitalet

Auditori Barradas
Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de màgia de prop de L'Hospitalet (nova finestra)

 

Totes les activitats es realitzaran a l'aula d'estudi de l'Auditori Barradas, situat a la Rambla Just Oliveras 56 , L' Hospitalet de Llobregat.

El festival TRÈVOL'H és una col·laboració entre l’Associació per al foment de la màgia Actitud W242 i el Centre Cultural Sant Josep

 

PROGRAMACIÓ

Gala MàgiaLH

Dijous, 20 d'octubre de 2022, a les 19:00 h.

Els mags i magues de l’Escola de màgia de L’Hospitalet MàgiaLH ens oferiran un pessic de la seva passió per aquest art. Un espectacle dissenyat i produït per l’ocasió, simplement un show únic.

Espectacle en català i en castellà.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

Artistes: Pendent de confirmació

ESPECTACLE: “CON TRAMPA Y CARTÓN" de Isaac Jurado

Dijous, 20 d'octubre  de  2022, a les 21:00 h

Isaac Jurado es defineix a ell mateix com:

“un mag còmic, amb pentinat de senyora i amb cara d’haver-se deixat el gas obert a casa”.

Amb una presentació com aquesta no cal ser gaire espavilat per adonar-se que ens trobem davant d’un tipus peculiar, i és que, al llarg dels anys, ha aconseguit forjar un estil de màgia un tant boig, bufonesc i despistat.

L’Isaac és un dels màxims representants de l’alta escena cartomàgica de Catalunya, tal i com demostra la seva llarguíssima carrera als teatres, a la ràdio i a la televisió.

Espectacle en castellà.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

 

ESPECTACLE: “PERESONAL" de Pere Rafart

Divendres, 21 d'octubre de 2022 a les 19:00 h.

Pere Rafart va deixar una feina fixa a una multinacional per viure de l’il·lusionisme.

De forma sorprenent, sis anys després, encara sobreviu.

PEREsonal és un “show” familiar on el mag mostra alguns dels seus millors efectes de collita pròpia, en un espectacle àgil,interactiu i còmic.

Palmarés de premis: Premi Ascanio 2017, Mag de l’any 2017, Primer premi nacional de màgia 2017, FISM Word Championships of Magic 2n prize 2018 a Busan, Korea, FISM Word Championships of Magic 2n prize 2022 a Quebec , Canadà.

Espectacle en català i castellà.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

 

ESPECTACLE: “EL ÚLTIMO DOMINGO DE MARZO" de Paco Agrado

Divendres, 21 de octubre de 2022. a les 21:00h

El último domingo de marzo és un espectacle únic.

Cartes que cobren vida, l’infinit d’un sobre vermell, prediccions impossibles d’una baralla de cartes.. Misteris que s’abracen amb una història propera, dramàtica i intensa.

De la mà de Paco Agrado, farem un recorregut per la trampa i el cartró, per la força de la sorpresa i per la màgia de la paraula.

Comença sempre en punt… Ni un minut més tard.

En aquest espectacle, Paco ens demostrarà perquè compta amb un interessant palmarés de premis: Gran Premi FISM Latinoamérica 2011, Premi del Públic Memorial Ascanio 2018 i 3r Premi Nacional en Cartomàgia Madrid 2011.

Espectacle en castellà.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

TALLER: "MÀGIA EN FAMILIA"

Dissabte, 22 d'octubre a les 11 h.

Taller teòric pràctic en el què es presenten conceptes bàsics de la màgia, s’inicia en el maneig de les cartes i pretén assolir la capacitat d'executar una breu rutina de màgia en família.

El taller es compon de la realització d’un petit espectacle, l’explicació dels efectes que el componen i la presentació d’un efecte per cada parella participant.

Taller en català i castellà. Durada: 2h.

Cal participar en parelles formades per un adult i un infant. Edat recomanada a partir de 8 anys. Apunts i material necessari inclòs en el preu.

Docents:Membres de la companyia "Un mago en tu vida" i professors dels cursos desenvolupats per l’Associació a l’Escola de màgia de l’Hospitalet - MagiaLH.

 

ESPECTACLE: “APERTURA" de Juan Colás

Dissabte, 22 d'octubre de 2022, a les 21h

Apertura. Aquest és el cau del conill, benvinguts.

Què val més que l’or? Quina és la diferència entre preu i valor? Es pot veure el buit?

Aquestes i moltes altres preguntes en un espectacle de màgia minimalista, sense grans objectes estranys.

Propostes màgiques de gran sensibilitat artística. Un clar exemple del “menys és més” en clau de poètica màgia esquitxada d’humor.

Juan Colás és una de les darreres sensacions màgiques espanyoles, i és que ha estat recentment premiat en el més important congrés a nivell estatal. Es diu que són els seus estudis en Belles Arts i en la tradició esotèrica les que impregnen la seva obra de minimalisme i ritualisme.

Espectacle en castellà.

CONFERÈNCIA  a càrrec de Paco Agrado

Acció formativa magistral impartida per Paco Agrado, un dels mags de prop més premiats en els darrers anys i un habitual de la programació teatral a Madrid.

La conferència es titula “Primeros de abril” i és la picada d’ullet d’en Paco al seu propi espectacle El último domingo de marzo.

En aquesta conferència, dirigida a mags i magues, Paco explica com es va gestar l’espectacle que haurem pogut gaudir el dia anterior, aprendre les interioritats d’alguns dels jocs d’aquest mateix espectacle així com una discussió sobre la dramatúrgia, el desenvolupament d’actes màgics i del procés de treballar amb un director de teatre en un show de màgia de prop.

Conferència en castellà.

Accés exclusiu membres de l’Escola de màgia de L’Hospitalet MàgiaLH, de l’associació Actitud W242 i de la comunitat màgica amb entrada.

Edat recomanada a partir de 12 anys.

La recaptació de les entrades destinarà a finançar un projecte de cooperació internacional. Més informació en: www.festivaltrevolh.com

 

 

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat