25/07/2017

"Pessics de Ciència", temporada 2016 /2017

30 Conferències, 8 exposicions, 4 documentals, 3 espectacles, 5 activitats de ciència al carrer, 1 taller tecnològic, 5 activitats infantils.

Destacar l'inici dels cicles: "Matins de Ciència" a la Biblioteca Central Tecla Sala, i "La salut al teu abast" a la Biblioteca Josep Janés, gràcies a la col·laboració de Manuel Suárez, biòleg,  i Salvador Bonshoms, catedràtic de física i farmacèutic.

Com en anteriors ocasions també hem participat amb activitats a la Setmana de la Ciència, a la Setmana de la Natura, a la Setmana del Cervell i a les Jornades Ludicomatemàtiques.

Agraïm la col·laboració de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), de l'Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), de l'Associació La Ruta Alternativa L'H, d'El Casalet, del Museu de les Matemàtiques de Catalunya (MMACA), del club de robòtica Corto Circuito, a l'Associació Catalana de Comunicació Científica, a Televisió de Catalunya (TV3), al Departament d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona, a Luis Quevedo, productor i periodista de temes científics, als biòlegs Valentín González, Rafel del Hoyo, Josep Maria Seguí i Andrés Valverde, a la Diputació de Barcelona i a l'Institut Català d'Energia (ICAEN).

Pessics de Ciència tornarà amb la seva programació el pròxim mes d'octubre.

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat