24/04/2023

Parc de la Ciència 2023

Veure imatge de Parc de la Ciència 2023 (nova finestra)

El parc de les Planes s’ha convertit en un gran laboratori amb la celebració del “Parc de la Ciència”. Una festa amb tallers, jocs, xerrades i espectacles de diferents continguts científics per a tota la família.

La ciència pot ser tant divertida com apassionant. Així ho han comprovat els centenars de nens i nenes, i també els seus acompanyants, que aquest matí s’han apropat al parc de les Planes. Mitjançant tallers i espectacles s’ha estimulat el coneixement i l'interès pel món de la ciència.

De fet, els participants han descobert que totes les accions quotidianes de la nostra vida estan lligades a ciència. Amb aquesta activitat s’ha aconseguit acostar el coneixement científic d’una manera fàcil i lúdica especialment entre el joves i els més petits. En sis tallers diferents els assistents han pogut fer manualitats i experiments per demostrar diversos principis científics.

El Parc de la Ciència es va estrenar ara fa uns anys per part del programa Pessics de Ciència, el projecte municipal de divulgació científica i tècnica del Centre Cultural Sant Josep.

Noticia LH Digital

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat