Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimecres, 1 de febrer, a les 19h

Cicle Nobels: Fotons entrellaçats

Pessics de Ciència
Veure imatge de Cicle Nobels: Fotons entrellaçats (nova finestra)

Què és la tecnologia quàntica? Fins a quin punt podria revolucionar la informàtica tal com la coneixem i els sistemes de transmissió de dades?

Els investigadors Alain Aspect, John Clauser i Anton Zeilinger van ser els guardonats amb el Premi Nobel de Física 2022 per la seva contribució teòrica a l’ordinador quàntic, la comunicació encriptada i la teleportació, algunes de les principals aplicacions de les noves tecnologies basades en la informació quàntica.

Dissabte, 3 de desembre, de 18 a 20 h

Sant Josep Breaking Contest

Veure imatge de Sant Josep Breaking Contest (nova finestra)

SANT JOSEP BREAKING CONTEST és una de les 11 competicions de Breaking 1vs1 eliminatòries on es veuran les cares els millors bboys i bgirls catalans per classificar-se a la gran final de L'HOSPITALET BREAKING CONTEST.

Després de disputar ja 9 eliminatòries pels barris de la ciutat, és el torn del barri de Sant Josep. El dissabte 3 de desembre al Parc de la Serp, sabrem qui és el Bboy o Bgirl que representi al barri a la gran final que tindrà lloc a les Festes de Primavera del 2023.

 

Del dijous 12 al dimarts 31 de gener

Exposició de fotografies: "Con Ogli Occhi Di Un Animale"

Veure imatge de Exposició de fotografies: "Con Ogli Occhi Di Un Animale" (nova finestra)

FOTOGRAFIES DE CECILIA MELELLI

"La paciència i l'amor van ser els ingredients fonamentals per realitzar aquestes fotografies, en els quals vull mostrar la meva manera personal d'observar els animals.


Mireu els animals amb ulls d'un altre animal com soc jo."

Cecilia Melelli, fotògrafa per passió i enamorada de la natura.

Dijous, 1 de desembre, a les 19 h

La revolució del diferents

Pessics de Ciència
Veure imatge de La revolució del diferents (nova finestra)

Conferència amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Funcional.

A càrrec de la Dra. Mara Dierssen Sotos, investigadora del Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona, on lidera el grup de Neurobiologia Cel·lular i de Sistemes del Programa de Biologia de Sistemes. És una de les investigadores més destacades sobre la síndrome de Down en l’àmbit mundial.

 

 

Dimecres, 23 de novembre, de 19 a 20h

Conferència: La vida emocional dels primats

Pessics de Ciència
Veure imatge de Conferència: La vida emocional dels primats (nova finestra)

Intel·ligència emocional, gestió emocional, educació emocional, creixement personal, autoajuda, empatia… aquests i molts altres conceptes estan a l'ordre del dia i conviuen cada cop més amb nosaltres. Però, mai t’has preguntat què són realment les emocions, per a què serveixen i quina és la seva funció biològica? Quin n'és l'origen? O encara més: són les experiències emocionals dels animals —i particularment dels primats— similars a les dels humans?

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat