Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimecres, 20 de març, a les 19h

Teatralització DONES CIENTÍFIQUES

Pessics de Ciència
Veure imatge de Teatralització DONES CIENTÍFIQUES (nova finestra)

Una singularitat en el temps ha permès que 4 dones científiques de diferents èpoques es trobin per fer una tertúlia fascinant en la qual, mentre prenen cafè, parlen de les seves investigacions i descobertes. Malauradament, totes s’han trobat amb obstacles i dificultats en un món majoritàriament d’homes.

Divendres, 22 de març, de 18:30 a 20:30 h

Taller de relaxació i meditació

Cercle de Moires. Cicle cos-ment
Veure imatge de Taller de relaxació i meditació (nova finestra)

Espai d'autocura on aprendrem tècniques de respiració conscient i farem una meditació guiada per reconnectar amb nosaltres mateixes.

Divendres, 1 de març, de 18:30 a 20:30 h

Taller sobre diagrama menstrual.

Cercle de Moires. Cicle autocures i salut natural.
Veure imatge de Taller sobre diagrama menstrual. (nova finestra)

Aprèn els beneficis de registrar el teu cicle menstrual.

Dimecres, 13 de març, a les 19 h

Conferència: Malaltia, Cervell...i medi ambient? EL CAS I RECERCA SOBRE L'ELA

Pessics de Ciència. Setmana Mundial del Cervell 2024
Veure imatge de Conferència: Malaltia, Cervell...i medi ambient? EL CAS I RECERCA SOBRE L'ELA (nova finestra)

L'ELA és l'afectació crònica neurodegenerativa del sistema motor més comú en l'adult. L'edat és clar que és un factor de risc, i segons les Nacions Unides, el nombre de persones en el món per sobre dels 60 anys s'espera que augmenti ràpidament. Aquest patró d'envelliment és especialment significatiu als països desenvolupats, en els quals la proporció de persones majors augmentaran del voltant del 9% en 2015 al 16% en 2040, la qual cosa dona lloc a un increment en el nombre de persones que seran diagnosticades de malalties neurodegeneratives. És esperable que el nombre de persones amb ELA augmentin en el món, passant de 80.162 en 2015 a 105.693 en 2040

Dijous, 14 de març, a les 19h

Presentació del llibre: La ciencia de la memoria: el fascinante modo en que nuestro cerebro aprende y recuerda, de Mara Dierssen.

Pessics de Ciència. Setmana Mundial de Cervell 2024
Veure imatge de Presentació del llibre: La ciencia de la memoria: el fascinante modo en que nuestro cerebro aprende y recuerda, de Mara Dierssen. (nova finestra)

Mara Dierssen ens desvela com aprèn el nostre cervell a partir de les darreres investigacions en psicologia i neurociència i analitza què és l'aprenentatge, l'educació en l'era del coneixement, la matèria de la que estan fets els aprenentatges, el cervell plàstic, etc..

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat