Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
del dilluns 15 de juny al dilluns 13 de juliol, de 19 a 21 h

Taller virtual de restauració i reciclatge de mobles

Vols  donar  una  nova  vida  als  teus  mobles?  En  aquest  taller  aprendrem  a  restaurar  mobles  utilitzant diferents tècniques. Dóna-li  un aire nou a casa teva!

La classe es farà amb connexió amb tot el grup mitjançant l’aplicació Zoom. Aquestes trobades virtuals són per exposar les problemàtiques de cada moble i seran conduïdes per la responsable del curs amb la voluntat de fer grup. En aquest taller es poden compartir els dubtes i demanar l’opinió als altres components. Es tracta d’una experiència molt enriquidora ja que podem aprendre de les nostres peces i de les del companys. Una part de la classe estarà dedicada a l’assessorament personalitzat per a la restauració dels objectes i mobles de cadascú.

ATENCIÓ:  PLACES EXHAURIDES

Dimecres, 3 de juny, a les 19h

SpaceX: Miracle tecnològic o el gran frau del sXXI?

 Pessics de Ciència. Vídeo-Conferència en directe.

El llançament de la primera nau Dragon 2 amb astronautes a bord significa un importantíssim cop sobre la taula de la companyia SpaceX i del seu fundador, Elon Musk.

Des de la seva aparició, el 2002, SpaceX ha aconseguit revolucionar l’ecosistema espacial amb coets reutilitzables, gegantines constel·lacions de satèl·lits i naus que prometen portar-nos a Mart en una dècada.

Dimecres, 11 de març, 19h

Conferència: El gegant de Pi

Un viatge per un dels nombres més importants de la matemàtica
El dia 14 de març se celebra a molt llocs el “Dia de Pi”. Als països anglosaxons, quan escriuen les dates, es posa el mes davant del dia. Per tant, el dia 14 de març s’escriu 3.14: els primers dígits de Pi. Una bona excusa per fer un petit viatge al voltant del nombre Pi i intentar donar resposta a algunes preguntes que ens podem fer: Què representa? Com és?
del dijous 12 de març al dijous 2 d'abril

Exposició: "Dibujo y Pintura" de Jordi Moreno (EXPOSICIÓ AJORNADA)


"Esta exposición está realizada en dibujos de mediano formato, en diversas técnicas que voy experimentando y con diferentes materiales con los que dibujo.
Creo así mis personajes, con colores y formas a veces  un poco abstractas y surrealistas, creando así mi identidad y estilo personales."

Jordi Moreno

L'ACTE S'HA AJORNAT
Divendres, 20 de març, a les 19 h

Espectacle: Desde el cerebro con humor (ACTE AJORNAT)

Pessics de Ciència. Setmana Mundial del Cervell 2020
Com afecten al nostre cervell situacions comuns com prendre un gintònic o riure amb un acudit? Com podem hackejar el nostre cervell per augmentar les seves capacitats? En aquest espectacle de Big Van Ciència donarem resposta a aquestes qüestions; tot això amb el segell de Big Van Ciència, amb rigor i molt d'humor.

ESPECTACLE AJORNAT
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat