Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Del dissabte 8 al diumenge 9 de juliol

Campionat Nacional Battletech

Club de Rol Necronomicon's
Veure imatge de Campionat Nacional Battletech (nova finestra)

El  club de Rol Necronomicon's celebra el proper cap de setmana un esdeveniment de la xarxa de tornejos nacionals de Battletech. Serà un torneig de quatre rondes i el diumenge hi haurè el torneig eliminatori de Battletech.

Dimecres, 21 de juny, a les 19 h

L'Hospitalet, ciutat líder en trasplantaments i implants de cor artificial

Pessics de Ciència
Veure imatge de L'Hospitalet, ciutat líder en trasplantaments i implants de cor artificial (nova finestra)

El tractament final per a la Insuficiència cardíaca és el trasplantament de cor, però aquest no és accessible a tothom. Una de les limitacions és la manca d'òrgans, però n'hi ha d'altres.

En aquesta xerrada parlarem sobre el trasplantament de cor, però també sobre les assistències ventriculars de llarga durada, "els cors mecànics", que permeten a aquells pacients no trasplantables guanyar anys i qualitat de vida. L'Hospital Universitari de Bellvitge és el centre que més cors ha trasplantat a Catalunya l’any 2022 i el centre amb més experiència amb les assistències ventriculars.

Dissabte, 17 de juny

Retrocon

Club de Rol Necronomicon's
Veure imatge de Retrocon (nova finestra)

El dissabte, 17 de juny, el Club de rol Necronomicons, celebra les "Retrocon", un esdeveniment temàtic de 12 hores ininterrompudes de jocs editats durant el s. XX

Dimecres, 28 de juny, de 18:30 a 20 h

Escape Box: La clau del canvi

Pessics de Ciència
Veure imatge de Escape Box: La clau del canvi (nova finestra)

Els Room escape o jocs d’escapament estan a l’ordre del dia, i no és per menys. A través d’una mecànica similar, l’equip educador “FunBrain” ens apropa l’escape box “La clau del canvi”, un joc que vol conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el canvi climàtic.

ATENCIÓ! ACTIVITAT CANCEL·LADA

Dissabte, 13 de maig, de 10 a 12h

TALLER DE JOIERIA Crea el teu penjoll amb un gravat artesanal

Festa Major de Sant Josep
Veure imatge de TALLER DE JOIERIA Crea el teu penjoll amb un gravat artesanal (nova finestra)

En aquest taller realitzarem un penjoll amb la tècnica de gravat a l'àcid. Es tracta d'una tècnica artística aplicada sobre el metall mitjançant aiguafort o també coneguda com a gravat d'Edimburg. On obtindrem un penjoll amb un dibuix ben original.

ATENCIÓ: PLACES EXHAURIDES

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat