Dissabte, 9 de juny, d'11 a 14 h

Sortida i visita guiada. CRAM. Fundació per a la Conservació i Recuperació d'Animals Marins

Pessics de Ciència
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  Preu: .  Gratuït
.  Organitzadors:Centre Cultural Sant JosepPunts d'inscripció/venda:
Lloc: Sortida del Centre Cultural Sant Josep

La Fundació CRAM és en un referent en la recuperació i clínica de la fauna marina. Està situada a l‘antic Golf del Prat del Llobregat i disposa de modernes instal•lacions a nivell europeu dissenyades especialment per al tractament de cetacis, tortugues i aus marines.
Farem una visita  guiada per un educador, durant la qual es recorreran  les instal•lacions de la Fundació, visitant els espais que es troben en el centre.

A l'Àrea d'educació  veurem una exposició a favor de la biodiversitat: “Un mar d'esperança, la problemàtica que afecta el mitjà marí i les espècies que ho habiten” amb un missatge optimista i esperançador, ressaltant les accions locals que s'estan duent a terme per conservar aquestes espècies al voltant del món.

A l'Àrea de clínica seguirem un recorregut per l'edifici en què coneixerem als pacients que s'estan recuperant abans de ser alliberats en el seu mitjà. També coneixerem les seves històries.

També podrem veure l'exposició “A favor dels taurons, un mar d'esperança”. Es tracta d'una mostra que ha estat voltant per tota Espanya amb gran èxit, arribant a més de 48.000 visitants.

Sortirem del CC Sant Josep a les 11 h tots junts en autocar, i retornarem a les 14.00 h aproximadament.

Activitat gratuïta amb reserva prèvia a partir del 7 de maig, al Centre Cultural Sant Josep

Les places són limitades.

PLACES COMPLETES. Inscripcions a llista d'espera.


Programa: Pessics de Ciència
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat