Dimecres, 12 de juny, a les 19h

Conferència: Economia circular: cap a edificis de molt baix consum energètic. De residus a noves façanes per millorar el confort, de l'escola a casa.

Pessics de Ciència
Tipus d'entrada: Lliure
.  Preu: .  Gratuït
.  Organitzadors: Centre Cultural Sant Josep
Lloc: Centre Cultural Sant Josep(Centre Cultural Sant Josep)
AV Isabel la Catòlica 32  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Veure imatge de Conferència: Economia circular: cap a edificis de molt baix consum energètic. De residus a noves façanes per millorar el confort, de l'escola a casa. (nova finestra)

Presentació dels avenços i futures actuacions dels projectes d’investigació WISER (Dispositius intel·ligents de control solar per a la rehabilitació de façanes a partir de residus) (https://wiser.upc.edu/) i LES (Llavor Energètica i Salut. De l'escola a casa) (https://les.upc.edu/ca) en l’escola Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat. Projectes participatius per desenvolupar nous filtres solars de façana per a la rehabilitació dels parcs d’edificis existents a partir de residus de la construcció.

Conferència a càrrec d'Oriol Pons, Dr. arquitecte, professor i investigador de Tecnologia de l'Arquitectura (TA), UPC. Eva Crespo, Dra. arquitecta, professora i investigadora de TA, UPC. Responsable de SMArT. Xingyu Zhang, arquitecta, doctoranda en rehabilitació energètica d'escoles, TA, UPC.

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat