Divendres, 19 d'octubre, 20 h

Big Van Ciencia. Monòlegs científics

Festival Ciència a Escena! Pessics de Ciència
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  Preu: .  Gratuït
.  Organitzadors:Centre Cultural Sant JosepPunts d'inscripció/venda:
Lloc: Centre Cultural Sant Josep(Centre Cultural Sant Josep)
AV Isabel la Catòlica 32  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Big Van Ciència
Històries científiques per difractar-se de riure.


Què té de transgènic Spiderman? Com resisteixen els bacteris als antibiòtics? Quina és la ciència que  s’amaga darrere d'un Gin Tonic, moderat, quan estem en una festa?
Els Monòlegs Científics de Big Van Ciència responen aquestes i moltes més preguntes, ja que estan escrits i interpretats per persones dedicades a la ciència, procedents de tots els camps del coneixement (tenim, fins i tot, enginyeres), que expliquen la ciència que elles mateixes fan d'una manera molt peculiar: amb humor.

A través del gènere teatral del monòleg científic, aquests frikis (anomenem-los pel seu nom) pugen a l'escenari al més pur estil Club de la comedia, fent un espectacle per a tots els públics en què s'aprèn ciència al mateix temps que un es "difracta" de riure.
Big Van Ciència és una organització sense ànim de lucre integrada per persones científiques i investigadores amb formació en arts escèniques

El Centre Cultural Sant Josep a través del programa "Pessics de Ciència" organitza la primera edició del Festival CIENCIA, A ESCENA!

Un festival dedicat a muntatges escènics, que tinguin la ciència o la tècnica com a base, fil conductor o argument principal. El festival es celebrarà els dies 17, 18, 19 i 20 d’octubre 2018.

Entrada gratuïta prèvia reserva

ENTRADES EXHAURIDES


Programa: Pessics de Ciència
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat