del dilluns 19 d'abril al dilluns 14 de juny, de 19 a 21 h

Taller virtual de restauració i reciclatge de mobles

Duració aprox.: .  16 hores .  
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
.  Preu: .  Gratuït
.  Organitzadors:Centre Cultural Sant JosepPunts d'inscripció/venda:

Vols  donar  una  nova  vida  als  teus  mobles?  En  aquest  taller  aprendrem  a  restaurar  mobles  utilitzant diferents tècniques. Dóna-li  un aire nou a casa teva!

Funcionament del taller

Taller comú
La classe es farà amb connexió amb tot el grup mitjançant l’aplicació Zoom. Aquestes trobades virtuals són per exposar les problemàtiques de cada moble i seran conduïdes per la responsable del curs amb la voluntat de fer grup. En aquest taller es poden compartir els dubtes i demanar l’opinió als altres components. És necessari practicar la restauració de l’objecte durant la setmana o durant la classe per veure la progressió de les restauracions de cadascú. Aquestes connexions son interactives i enriquidores gràcies a la feina de tots/es.  Podem aprendre de les nostres peces i de les del companys.
Per connectar-se al taller, cada dilluns la professora  enviarà prèviament per whatsapp, l’enllaç i la contrasenya de la sessió de Zoom

Tema o tutorial
En una part de la connexió es farà l’exposició d’un tema relacionat amb la restauració i reciclatge o una demostració amb tutorial
Assessorament personalitzat
Una part de la classe estarà dedicada a l’assessorament personalitzat per a la restauració dels objectes i mobles de cadascú. Els alumnes hauran d’enviar prèviament fotografies dels mobles o objectes a restaurar.
S’elaborarà un pas a pas i un llistat de materials necessaris en directe. Per a l’execució correcta de les tècniques, es visualitzaran  fitxes o vídeos  tutorials.
De la mateixa manera que en els tallers presencials, queda a criteri de la professora la
idoneïtat de la peça  a  restaurar.

És necessari connectar-se a la classe amb un mòbil, tablet o ordinador i descarregar l’aplicació Zoom. És obligatori tenir la càmera connectada per poder seguir la classe i mostrar els avenços que es van fent  amb la peça que s’està restaurant.

El material necessari per a cada peça anirà a càrrec de cada participant. Consultar si hi ha alguna condició mèdica prèvia o si s’està embarassada.


Professora: Laura Moreu

Places limitades. S’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció.

Inscripcions a partir del dia 7 d’abril a les 16 h

Places completes


 

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat