Dimecres, 19 de maig, a les 19 h

Conferència: Biodiversitat marina: que és i per què és tan important per als humans?

Pessics de Ciència
Tipus d'entrada: Lliure
.  Preu: .  Gratuït
.  Organitzadors:Centre Cultural Sant Josep
Lloc: Centre Cultural Sanfeliu(Centre Cultural Sanfeliu)
C. Emigrant 27  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

La Terra és realment un planeta oceà. A la terra, la vida existeix en una capa relativament petita que comença uns metres per sota de la superfície del sòl i s'estén fins a les parts superiors dels arbres. Però a l'oceà, la vida floreix des de la superfície fins al fons del mar, a més de 10.000 metres. A causa d'això, els oceans contenen el 99% de l'espai vital del planeta i la biodiversitat marina és vital per a la salut de les persones i del nostre planeta.

Malgrat que el nostre planeta depèn dels mars i els oceans són els grans desconeguts i actualment s’enfronten a grans amenaces com el canvi climàtic global, contaminació, la destrucció d'hàbitat, les espècies invasores o una reducció dràstica de les poblacions de peixos oceànics per exemple. Protegir-los i conservar-los ha de ser una prioritat.

A càrrec de Dacha Atienza. Llicenciada en Biologia, doctorada en ciències del Mar per la UPC. Cap de l’àrea científica del Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

Aforament limitat. Inscripció prèvia a : pessicsdeciencia@gmail.com

També es podrà seguir en directe al canal de You Tube de Pessics de Ciència

Programa: Pessics de Ciència

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat