Dimecres, 18 de novembre, a les 19 h

Conferència en streaming: Existeixen els horòscops genètics?

Pessics de Ciència. Setmana de la Ciència 2020
Duració aprox.: .  1 hora .  
Preu: .  Gratuït
.  Organitzadors:Centre Cultural Sant Josep
Lloc: Per streaming a través de  https://www.youtube.com/user/pessicsdeciencia

 

Ponent: Gemma Marfany. Doctora en biologia, professora titular de Genètica en el departament de Genètica de la Universitat de Barcelona, directora del Grup d’Investigació Genètica Molecular Humana de la Universitat de Barcelona.

Moderador: Rubén Permuy. Llicenciat en Periodisme i màster en Comunicació Científica, Mèdica i Ambiental. Periodista especialitzat en la cobertura i la difusió informatives de la recerca i la innovació (R&I) de la UOC

 

Sentim parlar contínuament de l’ADN i que el nostre material genètic determina com som, però realment què podrem saber a través de la nostra seqüència genètica?

Com som i com serem? Quins són els nostres avantpassats? Quins gens i característiques passarem a la nostra descendència? Ens faran anàlisis genètiques com de sang? Quines malalties podrem patir? Escollim parella i amics perquè els nostres gens ens ho indiquen? Podem predir les habilitats d'un esportista d' èlit pel seu ADN? Són efectives les dietes genètiques, la nutrigenòmica, la cosmètica genètica, la farmacogenètica…?

Guiarem la nostra vida, en un futur, per horòscops genètics?

 

L’edició d’enguany ha estat organitzada conjuntament amb l’Associació Catalana de Comunicació Científica. Tots i totes les ponents són membres del Comitè Científic de Pessics de Ciència.
 

 

Les xerrades es podran seguir per streaming a través de  https://www.youtube.com/user/pessicsdeciencia

 

Activitat inclosa en la programació de la Setmana de la Ciència de 2020

Programa: Pessics de Ciència
 

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat