Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dimecres, 21 d'octubre, a les 19 h

Conferència: La recerca en temps de pandèmia

Pessics de Ciència. Conferència Inaugural de la temporada.

 

Una científica i un científic de l’IDIBELL i l’Hospital de Bellvitge davant l’amenaça de la COVID-19

A càrrec de :
Dra. Maria Ángeles Domínguez, cap de servei de Microbiologia de l’Hospital de Bellvitge i investigadora IDIBELL i  el Dr. Xavier Solanich, investigador IDIBELL, especialista en assaig clínic, i metge de l’Hospital de Bellvitge.

Moderarà:
Joan Duran, Unitat de Comunicacions i Cultura Científica - IDIBELL

Presencialment: L’Aforament serà molt limitat per causa de la Covid-19. Caldrà fer una inscripció a través d’Eventbrite. https://www.eventbrite.es/o/pessics-de-ciencia-17575109573

Per streaming: També  podreu seguir aquesta conferència  per streaming, a través del nostre canal de YouTube:  https://youtu.be/d3yCYpRV5zI

Diumenge, 18 d'octubre, a les 11.30 h

Objectiu: La Lluna

Festival Ciència a escena!. Pessics de Ciència

Sinopsi: L’arribada de l’home a la Lluna l’any 1969 va suposar una fita científica i tecnològica sense precedents. 50 anys més tard us convidem a fer un salt cap al futur, l’any 2069, per comprovar que si seguim sobreexplotant els recursos naturals de la Terra, potser la Lluna és la nostra única sortida. En aquest espectacle científic volem reflexionar i descobrir els reptes mediambientals del planeta a través d’experiments espectaculars.

 

Companyia: CreaCiència de Dani Jiménez
 

Dissabte, 17 d'octubre, a les 11.30h

Jo i la ciutat sostenible

Festival Ciència a escena! Pessics de Ciència

Sinopsi: L’ecologista Rosa Berg i el seu intrèpid ajudant Eo Sun, intenten esbrinar què passa a les ciutats i què podem fer entre tots per contribuir a la creació d’un món més sostenible. Per aconseguir-ho, farà una avaluació de l’anomenada petjada ecològica dels participants en diferents àmbits de consum: aigua, energia, transport. L’objectiu d’aquest espectacle és fer una reflexió conjunta per entendre com podem viure en una ciutat més sostenible.

 

Companyia: Re-Crea Accions Culturals
 

Divendres, 16 d'octubre, a les 19.30h

We Make The Music

Festival Ciència a escena! Pessics de Ciència

Sinopsi: Saps com podem crear sons electrònics? I el teu primer instrument electrònic? Creus que ens podem convertir en instruments? En aquest espectacle descobrirem com podem utilitzar la tecnologia per aprendre música, farem l'instrument més gran del món i demostrarem que tothom pot ser un artista musical dalt d'un escenari, gràcies a les matemàtiques!!

Ah!! i farem sonar persones, fruites i plantes!!

 

Companyia: Instròniks
 

Dijous, 15 d'octubre, a les 19.30 h

Dron 2.0 - El somni de volar

Festival Ciència a escena! Pessics de Ciència

Sinopsi: Des d’en Leonardo Da Vinci fins als nostres dies, la història de l’aviació és plena de científics, enginyers, visionaris i aventurers que han aconseguit conquerir el cel. En els darrers anys aquesta conquesta ha iniciat una nova era, l’era dels DRONS. Però com funcionen? Quins són els seus secrets? Com poden canviar el futur? Descobreix la història de l’aviació a través de demostracions i experiments com mai hauràs viscut.
 

Companyia: Ardroner

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat
Anar a www.l-h.cat