Històric d'activitats

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Dijous, 18 de novembre, 18h

Conferència. Alimentació infantil. Setmana de la ciència

a càrrec del Dr. González Rodríguez, Carlos.
Veure imatge de Conferència. Alimentació infantil. Setmana de la ciència (nova finestra)

Per què no s’ha d’obligar mai a menjar els fills. Com alimentar correctament els nostres fills i evitar que l’alimentació es converteixi en un malson. A càrrec del dr. Carlos González, doctor en pediatria i autor de diversos llibres sobre criança, alimentació i salut infantil.

Dimarts, 16 de novembre, 17:30 h

Taller científic: Nano per nanos

Setmana de la ciència

Al taller, a través d'una història i experiments senzills, intentarem respondre totes les preguntes d’ R, el nen "per què?"

Adreçat a nenes i nens de 6 a 10 aproximadament.

del dijous 4 al dimarts 30 de novembre

Movember 2021

Pessics de Ciència

Movember és un esdeveniment solidari anual que pretén conscienciar sobre la salut dels homes i les persones amb genitals masculins.

Per fer-ho visible es convida a deixar-se el bigoti durant el mes de novembre.

Aquest any hem posat a la venda aquesta bossa.

Els diners de la venda d’aquesta bossa es destinaran a donar suport a projectes d’investigació, especialment de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

La campanya està organitzada pel restaurant Debut, la barberia Can Tisores i el projecte Pessics de Ciència (Ajuntament de L’Hospitalet), amb el suport de La Pelu del Jose.

 

del dijous 11 de novembre al dijous 2 de desembre

Exposició: "L’invisible nanomón"

Pessics de Ciència. Setmana de la Ciència 2021

Contempla imatges espectaculars obtingudes mitjançant els microscopis d’alta tecnologia habituals en el món de la nanotecnologia, com el microscopi de forces atòmiques, el microscopi electrònic i el microscopi d’efecte túnel. L’objectiu d’aquesta mostra és divulgar la nanociència d’una manera visual i accessible per a tots els públics.

Dimecres, 17 de novembre, 19 h

Conferència: Avui, plourà o no plourà? El decàleg+1 de la pluviometria catalana

Pessics de Ciència. Setmana de la Ciència 2021

La precipitació a Catalunya presenta volums modestos i una gran variabilitat interanual. Igualment, la concentració diària de la pluja i la intensitat horària i minutal són notablement elevades, amb autèntics diluvis, no exclusius de la tardor, que sovint esquitxen sequeres llargues. Sembla cert que “al meu país la pluja no sap ploure”. 

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 Següent
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat