21/06/2022

Summer Experience

Veure imatge de Summer Experience (nova finestra)

El Summer Experience acosta la cultura de petit format a tota la ciutat. Els sis districtes desplegaran més de 70 propostes culturals pensades per a tots els públics.Enguany, el festival Per Amor a L’Hart se suma a l’oferta cultural d’estiu.
Comença una nova edició de Summer Experience, el cicle d’activitats culturals estiuenques pensat perquè arribi a tots els carrers i les places de la ciutat. Del 25 de juny  al 22 de juliol, els sis districtes de L’Hospitalet desplegaran més de 70 actuacions relacionades amb les arts escèniques, la música en directe, la ciència al carrer i moltes propostes més per passar les tardes i nits d’estiu. Enguany, entre l’oferta cultural, destaca la incorporació de la 18a edició de Per Amor a L’Hart, el festival d’arts de carrer consolidat a la nostra ciutat.

Durant tot un mes, els sis districtes de la ciutat seran el gran escenari d’una variada oferta cultural. Els jardins de la Biblioteca de Can Sumarro seran l’epicentre de la programació del Districte I (el Centre, Sant Josep i Sanfeliu). Algunes d’aquestes activitats seran l’observació astronòmica amb Univers Quark, el taller de circ social a càrrec de Florida Circus Times, el rock hospitalenc de Perfecto Desorden, l’exhibició de diverses disciplines de danses urbanes i un tast de vins de proximitat de la mà de Sui Generis en el marc de la desena edició de Biblioteques amb DO. L’actor Pere Arquillué i el músic Toni Ubach posaran veu i melodia musical a la poesia de Gabriel Ferrater amb l’espectacle Fil de memòria.

Activitats de Pessics de Ciència al Summer Experience

 • Dimecres, 29 de juny, a les 18 h
  Jardins de la Biblioteca Can Sumarro
  L'Univers de la lluna
  Espectacle familiar

 

 

 • Dijous, 7 de juliol, a les 18 h
  Jardins de la Biblioteca Can Sumarro
  Pedalant entre vinyes
  Biblioteques amb D.O

 

Activitats organitzades amb les Biblioteques de L'Hospitalet i l'Oficina Jove.

Programa: Pessics de Ciència

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat