del dilluns 1 d'abril al dilluns 3 de juny, de 19 a 21 h

Taller de restauració i customització de mobles

Tipus d'entrada: Pagament
.  Preu: .  46,4 €
Organitzadors:Centre Cultural Sant JosepPunts d'inscripció/venda:
Lloc: Centre Cultural Sant Josep(Centre Cultural Sant Josep)
AV Isabel la Catòlica 32  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Ja fa temps que t’agradaria aprendre com recuperar mobles i no acabes de fer el pas? Dona-li una segona vida a aquell moble de la tieta transformant-lo, ja sigui amb la cura i la tècnica de la restauració tradicional o alliberant la teva creativitat amb la customització creativa.

Coneixeràs els productes i les tècniques centenàries per a restaurar un moble antic respectant la seva pàtina: cola animal, cera d’abella, estucs, goma laca a monyeca ... I et divertiràs amb les tendències més actuals en pintura decorativa: chalk paint, milk paint, stencil, decoupage, decapé, taping…


Et sorprendrà l’efecte positiu que tindran sobre tu aquestes dues hores de treballar amb les mans i d’estar centrada en el procés i no en el resultat del que estàs fent. Et sentiràs bé amb tu mateixa fent una activitat sostenible que t’ajudarà a estalviar diners, al mateix temps que aniràs incorporant a casa teva peces plenes de vida i de personalitat.

Dies: els dilluns, 1, 8 i 29 d’abril i 6, 13, 20 i 27 de maig i 3 de juny.
Horari: de 19 a 21 h
Preu: 46,4 euros
Durada: 16 hores
Professora: Mercè Benavent

Inscripcions al Centre Cultural Sant Josep i a la web http://https://ccsantjosep.l-h.cat/ a partir del 26 de març a les 19 h.

PLACES COMPLETES. Inscripcions a llista d'espera
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat