del dilluns 8 d'octubre al dilluns 26 de novembre, de 19 a 21 h

Taller de restauració i customització de mobles

Tipus d'entrada: Pagament
.  Preu: .  46,4 €
Organitzadors:Centre Cultural Sant JosepPunts d'inscripció/venda:
Lloc: Centre Cultural Sant Josep(Centre Cultural Sant Josep)
AV Isabel la Catòlica 32  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
La restauració tradicional s’ocupa de recuperar l'aspecte i estat original d’un moble respectant en tot moment la seva essència i el pas del temps. La customització creativa s’ocupa d’actualitzar i transformar un moble vell per tal d’aconseguir una peça plena de personalitat que farà la nostra casa única. Totes dues intervencions s'ocupen de garantir la conservació de la peça i allargar la seva vida útil.

Per restaurar o customitzar un moble no cal tenir una gran habilitat manual ni cap talent ocult. En aquest taller aprendràs tot el que necessites, ja sigui aplicant les tècniques i materials tradicionals (estucs, anilines, goma laca, cera...) o les tècniques decoratives més de moda (chalk paint, decapé, decoupage, stencil...)

Cada participant portarà una peça de mobiliari sobre la que decidirem en cada cas quin serà la millor intervenció per a ell. Com que cada peça serà única, es treballa de manera individual però al mateix temps és treballa en equip, ja que la observació i comunicació entre companys ens farà aprendre altres possibilitats i inspirar-nos.

*Les peces no han de sobrepassar la mida d’una tauleta de nit aproximadament. El material necessari per a cada peça anirà a càrrec de cada participant. Cal portar roba i sabates que es puguin embrutar. Consultar a secretaria si hi ha alguna condició mèdica prèvia o si s’està embarassada.

Dies: els dilluns, 8, 15, 22 i 29 d’octubre i 5, 12, 19 i 26 de novembre
Horari: de 19 a 21 h
Preu: 46,4 euros
Durada: 16 hores
Professora: Mercè Benavent

Inscripcions al Centre Cultural Sant Josep i ON LINE a partir del 5 de setembre.

INSCRIPCIÓ TANCADA
Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat