Divendres, 20 de novembre, a les 12 h

Conferència en streaming: Aplicacions web per visualitzar les dades epidemiològiques de l’epidèmia de SARS_CoV-2

Pessics de Ciència. Setmana de la Ciència 2020
Duració aprox.: .  1 hora .  
Preu: .  Gratuït
.  Organitzadors:Centre Cultural Sant Josep
Lloc: Per streaming a través de https://www.youtube.com/user/pessicsdeciencia

 

Ponent: Cristian Tebé Cordomí. Diplomat en Estadística, Màster Salut Pública i Doctor en bioestadística. Responsable de la Unitat de Bioestadística de l'IDIBELL i professor associat de Bioestadística a la Facultat de Medicina (UB)
 

Moderador: Luca Tancredi Barone. Periodista científic freelance i comunicador científic a EMBL.


La visualització de les dades és una eina molt útil per explorar i comunicar resultats en investigació biomèdica. El conjunt d'aplicacions web desenvolupades per la Unitat de Bioestadística de l'IDIBELL, amb col·laboració amb IDAEA-CSIC, analitzen i produeixen visualitzacions de les dades de l'epidèmia de SARS-CoV-2 a Catalunya, a Espanya i al Món. Essent possible consultar i comparar la tendència temporal, la taxa d’atac, la taxa de mortalitat, la taxa de letalitat i el nombre bàsic de reproducció. L'aplicació pot ser d'utilitat per a un millor coneixement de l'evolució de l'epidèmia de SARS-CoV-2.

L’edició d’enguany ha estat organitzada conjuntament amb l’Associació Catalana de Comunicació Científica. Tots i totes les ponents són membres del Comitè Científic de Pessics de Ciència.


Les xerrades es podran seguir per streaming a través de https://www.youtube.com/user/pessicsdeciencia


Activitat inclosa en la programació de la Setmana de la Ciència de 2020


Programa: Pessics de Ciència

Centre Cultural Sant Josep | Av. Isabel la Catòlica, 32 | 08901 L'Hospitalet | Tel. 93 403 20 99 | ccultural.santjosep@l-h.cat